Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Aktuelle informationer fra Handi Forsikring

Vi har samlet en række relevante informationer og artikler til dig

ÆNDREDE VILKÅR FOR DIN HÆNDELSESFORSIKRING

Codan har på vegne af Handi Forsikringsservice sendt varslingsbrev ud til alle kunder, der har en hændelsesforsikring omkring ændringer pr. 1. januar 2023.

UNDERSØGELSE AF PROBLEMER MED BETALING OG DIGITALISERING

Er du pårørende eller støtteperson for en eller flere personer med udviklingshandicap? Så kan Lev godt bruge din hjælp.

FORSIKRINGER I CODAN FORSIKRING A/S FORTSÆTTER I DANMARK MED NYT CVR-NUMMER

Codan har søgt om Finanstilsynets tilladelse til at overføre deres forsikringer i Danmark til et nyt, dansk forsikringsselskab, som overtager navnet Codan Forsikring A/S.

THUMBS UP TIL HANDI

I 25 år har Handi Forsikring formidlet forsikringer til mennesker med handicap. En af dem, der har været med næsten siden begyndelsen, er 62-årige Vivi Susanne Hansen fra Hundige

HANDI FORSIKRING KAN FEJRE SIT 25. ÅRS JUBILÆUM

I 25 år har Levs forsikringsservice - Handi Forsikring - sammen med Codan sikret gode forsikringsløsninger til en masse mennesker med udviklingshandicap. Lev vil gerne nå bredere ud, så endnu flere borgere kan få glæde af Handi Forsikring

DIN REJSEFORSIKRING OG COVID-19

Visse lande har krav om selvkarantæne ved indrejse. Det kan være en god idé at tjekke det pågældende lands rejsevejledning inden indrejse, og inden du bestiller din rejse, så du ikke skal bruge hele din ferie på at være i karantæne.

Vores forsikringer

Vi tilbyder overskuelige forsikringsløsninger til mennesker med kognitive handicap. Du kan læse mere om vores bo-, hændelses-  og hjælperforsikring her.